Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+38(050) 337-10-52
Наша адреса
08140, Бучанський район, с. Білогородка, вул. Володимирська, 60
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

ЕКОПУР TN P (EKOPURE TN P)

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання1
Бестселер
Наявність уточнюйте
Доступно під замовлення
Ціна за 1кг: 482.71₴
Вага: 25кг
Країна виробництва:Індія
Доставка
Новою Поштою у відділення та поштомати Новою Поштою у відділення та поштомати
за тарифами перевізника
Самовивіз з нашого складу Самовивіз з нашого складу
безкоштовно
Пошук авто для масових, габаритних замовлень Пошук авто для масових, габаритних замовлень
оговорюється окремо
Оплата
Безготівковий розрахунок Безготівковий розрахунок
Служба підтримки
Служба підтримки клієнтів Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
ЕКОПУР TN P (EKOPURE TN P)
Вага: 25кг
Опис

ЕКОПУР TN P (EKOPURE TN P)

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

EKOPURE TN P — м’який аніонний ПАР, отриманий з натуральних жирних кислот кокосової олії. Призначений для підвищення м’якості пінистих косметичних засобів.

У поєднанні зі стеариновою кислотою утворює густу, розкішну піну без втрати пом’якшувальних властивостей. Після використання залишає приємне шовковисте відчуття на шкірі, запобігаючи пересушуванню та пошкодженню.

Завдяки своїй делікатності підходить для чутливої шкіри та дитячих засобів. Є натуральним, екологічним та повністю біорозкладним інгредієнтом. Часто вводиться у твердій фазі рецептури.


Типові характеристики

  • Зовнішній вигляд: білий або злегка кремовий порошок

  • Ідентифікація (IR): спектр зразка відповідає стандарту

  • pH (10% водний розчин): 5.0 – 7.0

  • Вміст води (KF): ≤ 2.0 %

  • Колір, APHA (5% у 30% IPA:вода): ≤ 50

  • Вільні жирні кислоти: ≤ 14.0

  • Активна речовина, % мас.: ≥ 85.0


Застосування

  • Шампуні

  • Пінні очищуючі засоби

  • Піни для ванни

  • Засоби для гоління

Зберігання

Зберігати у сухому чистому місці, подалі від тепла та прямого сонячного світла при температурі 20–30°C.

Характеристики
Основні характеристики
Країна виробництва
Індія
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.
Інна
25 березня 2025 (11:24)

Доброго дня. Підкажіть будь ласка в якій формі цей ПАВ,та чиє виробництво?

Відповідь:
25 березня 2025 (12:04)
Доброго дня!

Порошок, від білого до практично білого кольору .
Країна виробництва - Індія
Нові надходження
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 30% (DITEROL® BP4) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 153.24₴
Ціна товару: 3 831.00₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 45% (DITEROL® BP5) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 162.43₴
Ціна товару: 4 060.75₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АКМЕЛЛИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB FLORA TONE-COS)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АСИСТАЗІЇ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB® ASYSTICA)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ ГАРДЕНІЇ ДЛЯ КОСМЕТИЧНИХ ФОРМУЛ (IMDERMALAB® HG-BL-P)
Доступно під замовлення
0
Модули для OpencartМодули для OpencartМодули для Опенкарт 2.x - 3.xМодули для Opencart