Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+38(050) 337-10-52
Наша адреса
08140, Бучанський район, с. Білогородка, вул. Володимирська, 60
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

MCT (СУМІШ ТРИГЛІЦЕРИДІВ КАПРИНОВОЇ ТА КАПРИЛОВОЇ КИСЛОТ) MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDES

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
В наявності: 14
Ціна за 1кг: 375.44₴
Вага: 190кг
Ціна товару: 71 333.60₴
Запит ціни та наявності
Країна виробництва:Малайзія
Призначення:Косметична
Доставка
Новою Поштою у відділення та поштомати Новою Поштою у відділення та поштомати
за тарифами перевізника
Самовивіз з нашого складу Самовивіз з нашого складу
безкоштовно
Пошук авто для масових, габаритних замовлень Пошук авто для масових, габаритних замовлень
оговорюється окремо
Оплата
Безготівковий розрахунок Безготівковий розрахунок
Служба підтримки
Служба підтримки клієнтів Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
MCT (СУМІШ ТРИГЛІЦЕРИДІВ КАПРИНОВОЇ ТА КАПРИЛОВОЇ КИСЛОТ) MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDES
Вага: 190кг
Ціна за 1кг: 375.44₴
Ціна товару: 71 333.60₴
Опис

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride

Опис:

Емолент для надання шкірі оксамитовості та м’яких сенсорних відчуттів. Це суміш тригліцеридів жирних кислот (каприлової та капринової), отриманих із кокосової олії.

Походження: натуральне

Вид: прозора рідина

Розчинність: масло, етанол

Нерозчинний у воді

Клас: емолент

Системи: змивні та незмивні

Країна: Малайзія

Функціонал:

Каприлік/капрік тригліцерид – це складні ефіри гліцерину в поєднанні з каприловою та каприновою кислотами. Широко використовується в промисловій косметиці, часто замінюючи жирну фазу в емульсіях.

• Відновлює нестачу ліпідів у міжклітинному цементі.

• Насичує шкіру жировими компонентами та обмежує трансепідермальну втрату вологи.

• Зменшує ризик проникнення шкідливих зовнішніх факторів у глибокі шари шкіри.

• Є натуральним пом’якшувачем, не залишає відчуття жирності.

• Покращує сенсорні характеристики косметичного продукту.

Переваги:

• Стабілізує емульсії, роблячи їх більш стійкими.

• Відмінний “транспортер” (енхансер) для жиророзчинних компонентів, рослинних та ефірних олій.

• Висока стабільність продукту.

• Покращує розтікання.

• Пом’якшує шкіру та покращує сенсорні показники готового засобу.

Сфери застосування:

• Креми для обличчя та тіла

• Засоби для жирної шкіри

• Тіні для повік

• Помади

• Туш для вій

• Рум’яна

• Основа під макіяж

• Тональні креми

• Автозасмага

Основна функція: надання оксамитовості, пом’якшення

Використання:

Ввести в жирову фазу або етанол, перемішати до повного розчинення, додати в композицію.

Відсоток введення: 1% - 100%

Зберігання: у щільно закритій оригінальній тарі у сухому, прохолодному місці. Уникати нагрівання та прямих сонячних променів.

Характеристики
Основні характеристики
Країна виробництва
Малайзія
Призначення
Косметична
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нові надходження
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 30% (DITEROL® BP4) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 153.24₴
Ціна товару: 3 831.00₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 45% (DITEROL® BP5) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 162.43₴
Ціна товару: 4 060.75₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АКМЕЛЛИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB FLORA TONE-COS)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АСИСТАЗІЇ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB® ASYSTICA)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ ГАРДЕНІЇ ДЛЯ КОСМЕТИЧНИХ ФОРМУЛ (IMDERMALAB® HG-BL-P)
Доступно під замовлення
0
Модули для OpencartМодули для OpencartМодули для Опенкарт 2.x - 3.xМодули для Opencart