ОЛІВАТІС 18 (OLIVATIS 18 RSPO MB) 2 кг
OLIVATIS® 18 RSPO MB
Натуральний PEG-free O/W-емульгатор на основі оливкової олії для шкіри та волосся
INCI Name: Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearyl Alcohol
CAS No.: 85711-62-2, 25383-99-7, 67762-27-0
Зовнішній вигляд
Пластівці, колір — від білого до світло-жовтого.
Походження
OLIVATIS® 18 RSPO MB вироблений повністю з сировини рослинного походження:
- Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters — рослинного походження, оливкова олія з плодів оливи;
- Cetearyl Alcohol — рослинного походження, пальма;
- Lactic Acid — рослинного походження, ферментація сахарози;
- Stearic Acid — рослинного походження, олива.
Продукт має Natural Origin Index = 1 відповідно до ISO 16128, а також підходить для виробництва веганської продукції.
Форма
Тверда сировина у формі пластівців.
Характеристики
OLIVATIS® 18 RSPO MB — ультрам'який, помірно аніонний, PEG-free емульгатор O/W, що сприяє формуванню рідкокристалічних структур. Сировина отримана повністю з натуральних рослинних матеріалів.
У воді продукт утворює гелеподібну дисперсію з pH 5–6,5.
Опис та дія
Особливістю OLIVATIS® 18 RSPO MB є здатність формувати ламелярні рідкокристалічні фази без додавання інших етоксильованих коемульгаторів. Рідкокристалічна структура утворює навколо крапель олії багатошарові структури емульгаторів, що сприяють стабільності системи.
Структура емульсій із OLIVATIS® 18 RSPO MB має самоорганізований характер, подібний до ліпідів природного рогового шару шкіри. Внесок цієї структури в гідратацію шкіри, клітинну адгезію та зменшення трансепідермальної втрати води, а також відновлення природної гідроліпідної плівки.
Переваги
- ультрам'який емульгатор;
- PEG-free;
- помірно аніонний;
- емульгатор O/W;
- сприяє утворенню рідкокристалічних ламелярних структур;
- стабільні емульсії;
- широкий діапазон pH 4,5–8,0;
- дуже низький потенціал подразнення;
- легке, шовковисте відчуття на шкірі;
- тривалий емолентний та зволожувальний ефект;
- відмінна розподільність;
- можливість отримання широкого діапазону консистенцій.
Рекомендована концентрація
3,0–6,5% — залежно від кількості олій у рецептурі.
OLIVATIS® 18 RSPO MB дозволяє емульгувати до 50% олій.
Сировина розчиняється у гарячій воді та органічних розчинниках.
Застосування
Догляд за шкірою:
підходить для емульсій для сухої та чутливої шкіри; може використовуватися як самостійний емульгатор або разом з іншими поверхнево-активними речовинами.
Сонцезахисні засоби:
підходить для сонцезахисних формул, сумісний із фізичними та хімічними UV-фільтрами, а також із рецептурами з високим вмістом Titanium Dioxide.
Декоративна косметика:
може використовуватися як самостійний емульгатор у тональних засобах, хайлайтерах та праймерах. Особливо підходить для формул для сухої та чутливої шкіри, де важливі утримання вологи та низький потенціал подразнення.
Немає відгуків про цей товар.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.