ОЛІЯ БАБАСУ РАФІНОВАНА (Babassu oil refined)
BABASSU OIL REFINED ORGANIC
INCI
Orbignya Oleifera Seed Oil
Походження
Рафінована органічна олія бабасу, отримана з горіхів пальми бабасу Orbignya Oleifera (Palmaceae). Ядра плодів містять приблизно 65% олії.
Форма
Маса від світло-жовтого до білого кольору, за консистенцією — мазеподібна (unctuous mass).
Зовнішній вигляд
Світло-жовта до білої маса з легким характерним запахом.
Опис та дія
BABASSU OIL REFINED ORGANIC — фіксована олія, отримана з ядер плодів пальми бабасу Orbignya Oleifera. За складом це суміш тригліцеридів різних жирних кислот, основними серед яких є гліцериди лауринової, міристинової та олеїнової кислот.
Олія нерозчинна у воді та розчинна в ліпофільних розчинниках.
Переваги
- рафінована органічна олія бабасу;
- отримана з ядер плодів пальми Orbignya Oleifera;
- містить значну частку лауринової, міристинової та олеїнової кислот;
- має температуру плавлення в діапазоні 21–31 °C;
- характеризується низьким кислотним числом — не більше 2,0 мг KOH/г;
- перекисне число — не більше 10,0 мекв O₂/кг;
- продукт є біорозкладним;
Жирнокислотний склад
| Жирна кислота | Вміст, % |
|---|---|
| Каприлова кислота (C8:0) | 2,0–8,0 |
| Капринова кислота (C10:0) | 1,0–8,0 |
| Лауринова кислота (C12:0) | 38,0–56,0 |
| Міристинова кислота (C14:0) | 11,0–27,0 |
| Пальмітинова кислота (C16:0) | 4,0–12,0 |
| Стеаринова кислота (C18:0) | 1,0–8,0 |
| Олеїнова кислота (C18:1) | 9,0–20,0 |
| Лінолева кислота (C18:2) | 1,0–7,0 |
| Інші жирні кислоти | макс. 5,0 |
Немає відгуків про цей товар.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.