Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+38(050) 337-10-52
Наша адреса
08140, Бучанський район, с. Білогородка, вул. Володимирська, 60
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

SEPINOW WEO

INCI: Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Наявність уточнюйте
Доступно під замовлення
Ціна за 1кг: 4 326.48₴
Вага: 25кг
Країна виробництва:Франція
Призначення:Косметична
Доставка
Новою Поштою у відділення та поштомати Новою Поштою у відділення та поштомати
за тарифами перевізника
Самовивіз з нашого складу Самовивіз з нашого складу
безкоштовно
Пошук авто для масових, габаритних замовлень Пошук авто для масових, габаритних замовлень
оговорюється окремо
Оплата
Безготівковий розрахунок Безготівковий розрахунок
Служба підтримки
Служба підтримки клієнтів Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
SEPINOW WEO
Вага: 25кг
Опис

SEPINOV™ WEO

INCI:

Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer

CAS:

111286-86-3 

Форма:

Білий порошок. SEPINOV™ WEO — попередньо нейтралізований, готовий до використання полімер. 

Характеристики:

SEPINOV™ WEO — функціональний полімер для косметичних формул, який поєднує загущувальну, емульгувальну та стабілізуючу дію. Він призначений для створення гелів, крем-гелів та емульсій, а також може використовуватися як текстуризатор у пінних формулах. 

Полімер стабільний у широкому діапазоні pH 3–12, не потребує нейтралізації та може вводитися як у водну, так і в олійну фазу під час холодного або гарячого процесу. 

Опис та дія:

SEPINOV™ WEO забезпечує формулі необхідну в'язкість, стабільність та приємні сенсорні властивості. У водних системах полімер формує стабільну полімерну сітку та демонструє shear-thinning поведінку: формула легко розподіляється, перекачується та розпилюється. 

Гелі мають гладкий та блискучий зовнішній вигляд, еластичну текстуру, хорошу адгезію, легко набираються, не утворюють ниток і не залишають липкого відчуття. 

SEPINOV™ WEO також демонструє емульгувальну та стабілізуючу здатність при низьких концентраціях і може використовуватися для O/W-емульсій. 

Переваги:

  • загущувач, емульгатор та стабілізатор в одному продукті;
  • попередньо нейтралізований — не потребує окремої нейтралізації;
  • стабільний у широкому діапазоні pH 3–12;
  • працює при низьких концентраціях;
  • підходить для холодного та гарячого процесу;
  • може вводитися у водну або олійну фазу;
  • забезпечує гладку, блискучу та еластичну текстуру;
  • сприяє легкому нанесенню, перекачуванню та розпиленню;
  • стійкий до зсуву;
  • не змінює в'язкість після виготовлення;
  • не є мікропластиком;
  • підходить для веганських формул;

Рекомендована концентрація:

0,1–5% — для загущення та стабілізації косметичних формул. 

Для гігієнічних продуктів діапазон 0,1–1,5%. Як текстуризатор у пінних формулах — 0,5–1,5%. 

Застосування:

SEPINOV™ WEO може застосовуватися у:

  • засобах для догляду за шкірою;
  • sun care;
  • декоративній косметиці;
  • дитячій косметиці;
  • засобах для інтимної гігієни;
  • продуктах для механічно подразненої шкіри;
  • засобах для догляду за ротовою порожниною;
  • крем-гелях;
  • емульсіях;
  • прозорих гелях;
  • пінних формулах;
  • спреях;
  • гідратуючих sheet masks; 

Технологія введення:

Крем-гель: SEPINOV™ WEO можна додавати у водну або олійну фазу, використовуючи холодний або гарячий процес.

Емульсія: вводити на початку процесу — у водну або олійну фазу до емульгування.

Гігієнічні засоби: додавати у водну фазу, після чого вводити поверхнево-активні речовини. 

Для отримання водного гелю SEPINOV™ WEO вводять безпосередньо у воду в умовах холодного процесу. 

Умови зберігання:

Зберігати під накриттям, у щільно закритій тарі та в сухих умовах. Рекомендується зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, прохолодному та добре вентильованому місці, захищеному від прямих сонячних променів.

Характеристики
Основні характеристики
Країна виробництва
Франція
Призначення
Косметична
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нові надходження
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 30% (DITEROL® BP4) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 153.24₴
Ціна товару: 3 831.00₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 45% (DITEROL® BP5) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 162.43₴
Ціна товару: 4 060.75₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АКМЕЛЛИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB FLORA TONE-COS)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АСИСТАЗІЇ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB® ASYSTICA)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ ГАРДЕНІЇ ДЛЯ КОСМЕТИЧНИХ ФОРМУЛ (IMDERMALAB® HG-BL-P)
Доступно під замовлення
0
Модули для OpencartМодули для OpencartМодули для Опенкарт 2.x - 3.xМодули для Opencart