Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
+38(050) 337-10-52
Наша адреса
08140, Бучанський район, с. Білогородка, вул. Володимирська, 60
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

ОЛІЯ ШИ НЕРАФІНОВАНА (SHEANUT BUTTER, UNREFINED)

INCI: Butyrospermum Parkii Butter
0
Все про товар
Опис
Характеристики
Відгуки 0
Питання0
Бестселер
В наявності: 271
Ціна за 1кг: 291.16₴
Вага: 25кг
Ціна товару: 7 279.00₴
Запит ціни та наявності
Країна виробництва:Англія
Призначення:Косметисна,Фармацевтична
Доставка
Новою Поштою у відділення та поштомати Новою Поштою у відділення та поштомати
за тарифами перевізника
Самовивіз з нашого складу Самовивіз з нашого складу
безкоштовно
Пошук авто для масових, габаритних замовлень Пошук авто для масових, габаритних замовлень
оговорюється окремо
Оплата
Безготівковий розрахунок Безготівковий розрахунок
Служба підтримки
Служба підтримки клієнтів Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
ОЛІЯ ШИ НЕРАФІНОВАНА (SHEANUT BUTTER, UNREFINED)
Вага: 25кг
Ціна за 1кг: 291.16₴
Ціна товару: 7 279.00₴
Опис

SHEANUT BUTTER, UNREFINED — нерафіноване масло ши

INCI: Butyrospermum Parkii Butter
CAS No.: 194043-92-0; 91080-23-8
Зовнішній вигляд: м’яке масло
Походження: рослинна сировина з горіхів дерева ши, зібраних у дикій природі
Форма: м’яка масляниста маса
Метод виробництва: механічне пресування (Expeller Pressed)

Опис та дія

SHEANUT BUTTER, UNREFINED — нерафіноване масло ши рослинного походження, призначене для косметичного та фармацевтичного застосування. Сировину отримують із горіхів ши, зібраних у дикій природі. Після очищення, сортування та видалення шкаралупи горіхи висушують на сонці, подрібнюють і перетворюють на емульсію.

Масло має м’яку консистенцію, колір від бежевого до майже білого та кольору слонової кістки, характерний горіховий аромат. 

Переваги

  • Нерафінована рослинна сировина.

  • Отримання методом механічного пресування.

  • Однокомпонентний склад — 100% Butyrospermum Parkii Butter.

  • Характерний горіховий аромат.

  • М’яка масляниста консистенція.

  • Призначене для косметичного та фармацевтичного застосування.

Органолептичні показники

  • Вигляд: м’яке масло.

  • Колір: від бежевого до майже білого та кольору слонової кістки.

  • Запах: характерний горіховий.

Застосування

  • Виробництво косметичних засобів.

  • Використання у фармацевтичних продуктах.

  • Застосування як рослинної масляної сировини в косметичних рецептурах.

Зберігання: зберігати в щільно закритій тарі, у сухому, вентильованому місці за температури нижче 20 °C. Захищати від світла, обмежувати контакт із киснем. Не зберігати за високих температур.

Характеристики
Основні характеристики
Країна виробництва
Англія
Призначення
Косметисна,Фармацевтична
Відгуки

Немає відгуків про цей товар.

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді
Додайте питання, і ми відповімо найближчим часом.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Нові надходження
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 30% (DITEROL® BP4) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 153.24₴
Ціна товару: 3 831.00₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Закінчується
КОКОАМІДОПРОПІЛБЕТАІН 45% (DITEROL® BP5) 25 кг
Вага: 25кг
В наявності
0
Ціна за 1кг: 162.43₴
Ціна товару: 4 060.75₴
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АКМЕЛЛИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB FLORA TONE-COS)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ АСИСТАЗІЇ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ (IMDERMALAB® ASYSTICA)
Доступно під замовлення
0
Новинка
Наявність уточнюйте
ЕКСТРАКТ ГАРДЕНІЇ ДЛЯ КОСМЕТИЧНИХ ФОРМУЛ (IMDERMALAB® HG-BL-P)
Доступно під замовлення
0
Модули для OpencartМодули для OpencartМодули для Опенкарт 2.x - 3.xМодули для Opencart